STIRI
  • Nash Pinpoint

    CarpOnline

    Nash Pinpoint

    Nash Tackle a anuntat o noua colectie de carlige, realizata in colaborare cu firma germana Pinpoint Hooks. Carligele vor fi produse in doua versiuni - cu si fara spin - si sunt asteptate sa fie disponibile pe piata la sfarsitul lunii ianuarie 2018.

    Mai mult >>
  • Gardner Rigga

    CarpOnline

    Gardner Rigga

    Firma engleza Gardner Tackle a anuntat o noua gama de carlige, Rigga, compusa din doua modele: BCR si CVR. Carligele Rigga vor fi disponibile din ianuarie 2018, in versiuni cu si fara spin. Pretul recomandat de vanzare va fi de £4,99 pachetul. 

    Mai mult >>
  • Frank Warwick Wafters

    CarpOnline

    Frank Warwick Wafters

    Dupa succesul colectiei de pop-up-uri fluo semnate de Frank Warwick, firma britanica Spotted Fin a lansat in 2017 o gama similara de boiliesuri critic echilibrate, de mare atractie, in colaborare cu celebrul pescar englez.

    Mai mult >>
  • Dynamite Baits 2018

    CarpOnline

    Dynamite Baits 2018

    Dynamite Baits a publicat catalogul de produse pe 2018. Majoritatea nadelor cunoscute si apreciate de public vor continua sa fie disponibile si in sezonul urmator, dar exista si cateva produse noi, care vin in completarea gamei existente.

    Mai mult >>
  • Hot Fish & GLM

    CarpOnline

    Hot Fish & GLM

    Dynamite Baits anunta un nou boilies pentru sezonul 2018: Hot Fish & GLM. Este un boilies pe baza de fainuri de peste, in combinatie cu birdfood-uri si condimente asiatice, care are deja la activ capturi de peste 30kg.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma