STIRI
  • Spotted Fin

    CarpOnline

    Spotted Fin

    Produsele firmei britanice Spotted Fin sunt acum disponibile in Romania prin intermediul Big Fish. Spotted Fin este un brand aparut in martie 2016, care se adreseaza atat pescarilor de crap, cat si celor si de stationar. 

    Mai mult >>
  • Trakker Superdome

    CarpOnline

    Trakker Superdome

    Trakker lanseaza unul dintre cele mai mari corturi de crap de pe piata: Superdome. Este un cort bazat pe designul modelului Trakker Armo, dar cu elemente de constructie noi si ingenioase cum ar fi folosirea a doua usi de acces si a doua capsule interioare de plasa.

    Mai mult >>
  • Noutati CC Moore

    CarpOnline

    Noutati CC Moore

    CC Moore lanseaza in ianuarie 2017 doua lichide nutritive noi – Hot Chorizo Extract si Liquid GLM Extract – si, la cererea publicului, reintroduce in productie un aditiv care s-a bucurat de succes cu ani in urma: Red Venom.

    Mai mult >>
  • Dynamite Baits Complex-T

    CarpOnline

    Dynamite Baits Complex-T

    Dynamite Baits a lansat recent noul boilies Complex-T, un boilies premium care foloseste o gama de ingrediente de cea mai buna calitate: faina solubila, predigerata de ficat, faina de peste tratata la rece LT94, faina de krill, CLO (produs de Haith’s), drojdie, spirulina, fenugreek. 

    Mai mult >>
  • Ingrediente Sticky Baits

    CarpOnline

    Ingrediente Sticky Baits

    Firma engleza Sticky Baits distribuie in Romania - prin intermediul importatorului exclusiv Doctor Fishing - o gama larga de ingrediente pentru productia de boilies. Gama include fainuri de peste, birdfood-uri, ingrediente de volum, arome, lichide nutritive si altele.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma