STIRI
  • Sticky Baits la Expo F&H

    CarpOnline

    Sticky Baits la Expo F&H

    Firma engleza de nada Sticky Baits va fi prezenta la Expo Fishing & Hunting 2018 – care se va desfasura la Romexpo Bucuresti, Pavilionul A, in perioada 22-25 martie – prin intermediul Doctor Fishing, distribuitorul autorizat in Romania. 

    Mai mult >>
  • Sufix Advance

    CarpOnline

    Sufix Advance

    Sufix anunta pentru sezonul 2018 un monofilament cu o formula noua, numit Advance. Este un fir pe care producatorul il prezinta ca fiind cel mai suplu, senzitiv si rezistent la abraziune monofilament pe care l-a produs pana acum

    Mai mult >>
  • Haith's la Expo F&H

    CarpOnline

    Haith's la Expo F&H

    Producatorul britanic Haith's va fi prezent la Expo Fishing & Hunting prin intermediul Doctor Fishing, distribuitor autorizat Haith's in Romania. Expo Fishing & Hunting se va desfasura in perioada 22-25 martie 2018 la Bucuresti.

    Mai mult >>
  • Field-testing Select Baits

    CarpOnline

    Field-testing Select Baits

    Select Baits anunta pentru sezonul 2018 un program de field-testing deschis tuturor celor interesati. Firma intentioneaza sa dezvolte segmentul de field-testing, avand in vedere ca anvergura firmei a crescut in ultimii ani prin diversificarea gamei de produse. 

    Mai mult >>
  • RidgeMonkey RM-Tec

    CarpOnline

    RidgeMonkey RM-Tec

    Firma britanica RidgeMonkey a lansat recent prima sa gama de carlige, sub numele de RM-Tec. Gama contine patru modele, pe marimile 2, 4, 6 si 8, in versiuni cu si fara spin. In Romania, carligele RidgeMonkey RM-Tec sunt distribuite de Big Fish.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma