fundal-3.jpg
 • Prezentare generala: Martinesti-Iaz

  Prezentare generala: Martinesti-Iaz mai mult

  Martinesti-Iaz este un lac comercial care contine crapi mari, inclusiv exemplare de peste 20kg. Densitatea de crap este medie, ceea ce inseamna ca pestii au conditii de dezvoltare, dar in acelasi timp nu sunt usor de prins.

 • Hermes Peris: Strategii si monturi

  Hermes Peris: Strategii si monturi mai mult

  Vlad Pavlovici si Claudiu Popa fac analiza unei partide pe Hermes-Peris in martie, la inceput de sezon. Subiectul filmului il constituie alegerea locului si strategiile si monturile folosite. 

 • Hermes Peris: Alegerea nadei

  Hermes Peris: Alegerea nadei mai mult

  Analiza unei partide pe Hermes Peris. Vlad Pavlovici si Claudiu Popa discuta alegerea nadei si strategiile de nadire pe care le folosesc intr-o partida facuta pe apa rece, in martie, la inceput de sezon. 

 • Martie la Varlaam

  Martie la Varlaam mai mult

  La jumatatea lunii martie, cateva zile cu soare cald trezesc lacul la viata. Acest scurt film spune povestea unei partide de inceput de primavara in cautarea primilor crapi ai sezonului.

 • Corbu vazut de sus

  Corbu vazut de sus mai mult

  Intinderile de apa ale lacului Corbu sunt filmate aici de la mare inaltime. Urcand la sute de metri deasupra solului, aparatul de filmat zboara deasupra pasarilor si capteaza perspective impresionante.