fundal-3.jpg
 • Driluri cu crapi mari

  Driluri cu crapi mari mai mult

  Desi aparent simpla, tehnica drilului ascunde mici detalii care uneori pot sa conteze. Vlad Pavlovici discuta cele mai importante aspecte ale drilului intr-un film ilustrat cu multi crapi mari.

 • Nadirea cu lanseta

  Nadirea cu lanseta mai mult

  Nadirea la distante mari, cu lanseta, explicata pas cu pas de un aruncator cu performante de casting exceptionale, Mihai Perianu. Un film realizat pe lacul Horgesti.

 • Pescuit la punct fix

  Pescuit la punct fix mai mult

  Cristian Mihalcea prezinta tehnica pescuitului precis la mare distanta, intr-un film facut pe lacul Polcesti, bogat in detalii tehnice si ilustrat cu crapi mari. 

 • Anotimpurile unui lac

  Anotimpurile unui lac mai mult

  Analiza unei partide pe Sectorul B de la Varlaam facuta prin intermediul secventelor filmate pe parcursul intregului sezon, din martie pana in noiembrie. Un film de impact vizual, ilustrat cu numeroase capturi.

 • Lacuri in teste: Polcesti

  Lacuri in teste: Polcesti mai mult

  Vlad Pavlovici testeaza un lac nou - Polcesti - cu rezultate surprinzatoare. O colectie de crapi mari, intre care cinci trofee intre 21kg si 24,5kg, si o experienta de pescuit cu multe lucruri interesante. 

 • Portretul unui lac: Tancabesti

  Portretul unui lac: Tancabesti mai mult

  Pe Tancabesti, crapi si teni de proportii impresionante se ascund sub intinderile de plaur. Vlad Pavlovici discuta pescuitul la plaur, prezinta strategiile pe care le foloseste si pune pe saltea cateva trofee.

 • Monturi pentru distanta

  Monturi pentru distanta mai mult

  Pescuitul la distante mari este un test pentru orice montura de crap. Cristian Mihalcea discuta monturile pentru distanta pe care care le foloseste. Un film realizat pe lacul Sanpaul.

 • Horgesti in culorile toamnei

  Horgesti in culorile toamnei mai mult

  Filmul lui Vlad Pavlovici discuta un subiect tehnic - strategiile de nadire care dau rezultate la Horgesti - si surprinde in acelasi timp atmosfera spectaculoasa de toamna a lacului.

 • Aruncari la distante extreme

  Aruncari la distante extreme mai mult

  Tehnica de casting conceputa de Cristian Mihalcea este o aruncare din lateral, care ajuta la obtinerea unor performante mai bune. Pentru prima oara, aceasta aruncare este explicata detaliat intr-un film.