fundal-3.jpg
 • Portretul unui lac: Horgesti

  Portretul unui lac: Horgesti mai mult

  Lacul Horgesti este cel mai important lac cu crapi mari din Moldova. Avand o bogata experienta de pescuit la Horgesti, Vlad Pavlovici discuta aspectele esentiale pentru abordarea lacului.

 • Sufix Ultra Knot

  Sufix Ultra Knot mai mult

  Sufix Ultra Knot este un monofilament suplu si rezistent, cu memorie redusa, pe care Mihai Perianu il foloseste si il recomanda pentru aruncari la mare distanta. 

 • Antrenamente de casting

  Antrenamente de casting mai mult

  Mihai Perianu - un aruncator cu performante exceptionale in concursuri de casting - prezinta metodele sale de antrenament pentru aruncari la mare distanta. 

 • Driluri cu crapi mari

  Driluri cu crapi mari mai mult

  Desi aparent simpla, tehnica drilului ascunde mici detalii care uneori pot sa conteze. Vlad Pavlovici discuta cele mai importante aspecte ale drilului intr-un film ilustrat cu multi crapi mari.

 • Nadirea cu lanseta

  Nadirea cu lanseta mai mult

  Nadirea la distante mari, cu lanseta, explicata pas cu pas de un aruncator cu performante de casting exceptionale, Mihai Perianu. Un film realizat pe lacul Horgesti.

 • Pescuit la punct fix

  Pescuit la punct fix mai mult

  Cristian Mihalcea prezinta tehnica pescuitului precis la mare distanta, intr-un film facut pe lacul Polcesti, bogat in detalii tehnice si ilustrat cu crapi mari. 

 • Anotimpurile unui lac

  Anotimpurile unui lac mai mult

  Analiza unei partide pe Sectorul B de la Varlaam facuta prin intermediul secventelor filmate pe parcursul intregului sezon, din martie pana in noiembrie. Un film de impact vizual, ilustrat cu numeroase capturi.

 • Lacuri in teste: Polcesti

  Lacuri in teste: Polcesti mai mult

  Vlad Pavlovici testeaza un lac nou - Polcesti - cu rezultate surprinzatoare. O colectie de crapi mari, intre care cinci trofee intre 21kg si 24,5kg, si o experienta de pescuit cu multe lucruri interesante. 

 • Portretul unui lac: Tancabesti

  Portretul unui lac: Tancabesti mai mult

  Pe Tancabesti, crapi si teni de proportii impresionante se ascund sub intinderile de plaur. Vlad Pavlovici discuta pescuitul la plaur, prezinta strategiile pe care le foloseste si pune pe saltea cateva trofee.