fundal-3.jpg
 • Medium Curve Shank

  Medium Curve Shank mai mult

  Carligele cu tija curbata medie se pot folosi pentru o gama larga de monturi. Vlad Pavlovici discuta avantajele lor pentru montura 360 de grade si montura pentru boiliesuri critic echilibrate (Wafter Rig).

 • Carp Spirit Opti-Mex

  Carp Spirit Opti-Mex mai mult

  Cristian Mihalcea prezinta firul de fluorocarbon pe care il prefera in monturile pentru pescuitul la mare distanta: Carp Spirit Opti-Mex. 

 • Carp Spirit Herculine

  Carp Spirit Herculine mai mult

  Produs de Sufix si comercializat de Carp Spirit, Herculine este unul dintre cele mai vechi fire de forfac pentru pescuitul la crap - si unul dintre cele mai populare.

 • Short Curve Shank

  Short Curve Shank mai mult

  Carligele cu tija curbata scurta sunt un concept relativ recent si reprezinta o alternativa la carligele cu tija curbata medie sau lunga. Vlad Pavlovici discuta avantajele lor. Film realizat pe Sectorul B de la Varlaam.

 • Boilie Beak Point

  Boilie Beak Point mai mult

  Conform statisticilor de vanzari, carligele de tip "wide gape" sunt printre cele mai populare in randul pescarilor de crap. Vlad Pavlovici prezinta avantajele lor si discuta modelul pe care il foloseste - Boilie Beak Point.

 • Montura culisanta

  Montura culisanta mai mult

  Montura culisanta este un tip de montura care se poate folosi atat in pescuitul lansat, dar mai ales la plantat. Vlad Pavlovici prezinta avantajele monturii culisante intr-un film realizat pe Sectorul B de la Varlaam.

 • Analiza unei monturi: Withy Pool

  Analiza unei monturi: Withy Pool mai mult

  Montura Withy Pool este una dintre cele mai eficiente monturi de pop-up. Complicata la prima vedere, se leaga de fapt foarte usor si poate fi o solutie cand alte monturi nu mai dau rezultate. 

 • Analiza unei monturi: Blow-Back

  Analiza unei monturi: Blow-Back mai mult

  Montura blow-back este o montura simpla, practica si eficienta. E o montura usor de realizat cu o gama larga de carlige si fire si care foloseste un numar minim de accesorii. Vlad Pavlovici face o analiza detaliata a monturii pentru cei care sunt interesati s-o incerce.

 • Montura combi

  Montura combi mai mult

  Daca in trecut montura combi se rezuma la combinatia dintre un fir textil suplu si un monofilament rigid, in prezent exista mai multe moduri de a realiza monturi combi, unele dintre ele ingenioase.