fundal-3.jpg
 • Carp Spirit Stiff Rig/Chod

  Carp Spirit Stiff Rig/Chod mai mult

  Cristian Mihalcea face o prezentare a carligului Carp Spirit SRC, pe care l-a folosit cu succes in majoritatea partidelor din ultimii ani. 

 • German Rig: teste si observatii

  German Rig: teste si observatii mai mult

  German Rig este o montura de crap care se poate lega in mai multe variante. Vlad Pavlovici face o serie de teste si observatii in legatura cu fiecare tip de constructie.  

 • Montura elicopter

  Montura elicopter mai mult

  In pescuitul la crap, montura elicopter formeaza cel mai eficient ansamblu pentru aruncari la mare distanta. Cristian Mihalcea discuta avantajele ei intr-o partida cu multe capturi desfasurata pe lacul Iannis. 

 • Analiza unei monturi: Bungee Rig

  Analiza unei monturi: Bungee Rig mai mult

  Montura cu elastic poate fi o solutie foarte buna cand pestele se hraneste slab. Vlad Pavlovici discuta mecanica ei, prezinta o metoda simpla de realizare si ilustreaza eficienta ei cu cateva capturi.

 • Analiza unei monturi: German Rig

  Analiza unei monturi: German Rig mai mult

  German Rig este o montura de crap simpla si eficienta, care da rezultate foarte bune cu boiliesuri critic echilibrate (wafters), dar poate lucra si cu boiliesuri scufundatoare. 

 • Note despre montura Withy Pool

  Note despre montura Withy Pool mai mult

  Vlad Pavlovici - care a popularizat montura Withy Pool in Romania prin articole si filme - abordeaza aici o tema mai putin discutata in legatura cu ea: greselile de executie. 

 • Carp Spirit Combi-Stiff

  Carp Spirit Combi-Stiff mai mult

  Combi-Stiff este un fir de forfac rigid, care poate fi utilizat pentru o mare varietate de monturi in pescuitul la crap. Mihai Perianu prezinta avantajele firului si monturile pentru care il foloseste, intr-o partida facuta pe lacul Horgesti.

 • Carp Spirit Long Shank

  Carp Spirit Long Shank mai mult

  Carligele de tip Long Shank, cu tija lunga si dreapta, pot fi folosite cu succes pentru diverse monturi de crap. Vlad Pavlovici prezinta trei monturi eficiente legate cu carlige Long Shank.

 • Medium Curve Shank

  Medium Curve Shank mai mult

  Carligele cu tija curbata medie se pot folosi pentru o gama larga de monturi. Vlad Pavlovici discuta avantajele lor pentru montura 360 de grade si montura pentru boiliesuri critic echilibrate (Wafter Rig).