fundal-3.jpg
 • Shimano Big Baitrunner XTB CI4+ Long Cast

  Shimano Big Baitrunner XTB CI4+ Long Cast mai mult

  Aparut in 2018, Big Baitrunner XTB CI4+ Long Cast este cel mai recent model produs de Shimano in seria de mulinete BBLC. Vlad Pavlovici discuta evolutia mulinetelor Big Baitrunner Long Cast. 

 • Carp Spirit Riga-Mortis

  Carp Spirit Riga-Mortis mai mult

  Carp Spirit Riga-Mortis este un monofilament foarte rigid, utilizat la monturi de crap. Este recomandat pentru pescuitul lansat datorita faptului ca elimina aproape complet riscul de incurcare a monturii.

 • Shimano Tribal TX5

  Shimano Tribal TX5 mai mult

  Mihai Perianu face o prezentare a lansetei pe care o foloseste - Shimano Tribal TX5 Intensity 3,90m / 3,5lb. Mihai pune la lucru lanseta pe Sectorul B de la Varlaam si face cunostinta cu trofeele lacului.

 • Shimano SpeedMaster XTC

  Shimano SpeedMaster XTC mai mult

  Shimano SpeedMaster 14000 XTC este o mulineta de crap foarte apropiata, la nivel de design, constructie si specificatii, de Ultegra 14000 XTD. Mihai Perianu face o recenzie a mulinetei dupa primul sezon de folosire.

 • Carp Spirit Everest+

  Carp Spirit Everest+ mai mult

  Arma Skin Everest+ este varful de gama al corturilor produse de Carp Spirit. Este un cort de tip "pram hood", inalt si spatios, pentru doua persoane. Dupa un sezon de folosire pe diverse lacuri, Mihai Perianu face o recenzie detaliata a cortului.

 • Shimano Ultegra Spod XTD

  Shimano Ultegra Spod XTD mai mult

  Cristian Mihalcea si Mihai Perianu, doi pescari cu performante deosebite in pescuitul la mare distanta, prezinta mulineta pe care o folosesc pentru marcaj si nadire: Shimano Ultegra Spod XTD. 

 • Shimano Power Aero XTB / XSB

  Shimano Power Aero XTB / XSB mai mult

  Cristian Mihalcea face o recenzie a mulinetei pe care o foloseste la pescuit si in concursurile de casting: Shimano Power Aero XTB / XSB. 

 • Tipuri de leadcore

  Tipuri de leadcore mai mult

  Leadcore-ul este un material folosit frecvent in pescuitul la crap. Vlad Pavlovici discuta principalele categorii de leadcore si face cateva recomandari in legatura cu felul in care pot fi folosite.

 • Shimano Tribal TX7

  Shimano Tribal TX7 mai mult

  Cristian Mihalcea prezinta lanseta pe care o foloseste in concursuri de casting - Shimano Tribal TX7. Este un model pe care il considera unul dintre cele mai performante pentru aruncari la distante extreme.