fundal-3.jpg
 • Dynamite Baits The Source

  Dynamite Baits The Source mai mult

  The Source este cel mai cunoscut boilies produs de Dynamite Baits si este unul dintre cele mai populare boiliesuri englezesti. Vlad Pavlovici face o prezentare a gamei The Source intr-un film realizat la Varlaam.

 • Wafters

  Wafters mai mult

  Vlad Pavlovici explica in cel fel se poate lucra cu boiliesurile critic echilibrate (wafters) si ce avantaje prezinta fata de boiliesurile scufundatoare obisnuite sau fata de pop-up-uri. 

 • Boiliesuri intarite

  Boiliesuri intarite mai mult

  Boiliesurile de carlig intarite sunt preferate de multi pescari pentru ca rezista in montura mai bine decat boiliesurile obisnuite, folosite ca nada. Vlad Pavlovici prezinta avantajele lor in acest film realizat la Varlaam. 

 • Dynamite Baits - Complex-T

  Dynamite Baits - Complex-T mai mult

  Complex-T este unul dintre cele mai bune boiliesuri produse la ora actuala de Dynamite Baits, conform listei de ingrediente si rezultatelor "din teren". Vlad Pavlovici face o recenzie detaliata a boiliesului.

 • Dynamite Baits - Boiliesuri de carlig

  Dynamite Baits - Boiliesuri de carlig mai mult

  Domeniul boiliesurilor de carlig a devenit o adevarata industrie - de la boiliesurile dipuite sau intarite la cele critic echilibrate, diversitatea lor creste de la un an la altul. Vlad Pavlovici explica in ce fel se pot folosi.

 • Pop-up-uri Butyric-C

  Pop-up-uri Butyric-C mai mult

  Pop-up-urile Butyric-C de la Dynamite Baits sunt o alternativa eficienta la celebrele pop-up-uri de mare atractie Pineapple & Banana sau Mulberry Florentine. 

 • Conserve de boilies

  Conserve de boilies mai mult

  De multe ori, la sfarsitul sezonului ne raman boiliesuri pe care n-am apucat sa le folosim.  Vlad Pavlovici prezinta cele mai simple si eficiente moduri de a le conserva.

 • Fresh Squid

  Fresh Squid mai mult

  Fresh Squid & Black Pepper este, alaturi de Source, unul dintre cele mai apreciate boiliesuri Dynamite Baits pe piata din Romania. Are o reteta ingenioasa si un palmares de capturi impresionant. 

 • Fishmeal vs birdfood

  Fishmeal vs birdfood mai mult

  Care sunt boiliesurile recomandate pentru abordarea unui lac salbatic pe care nu s-a mai pescuit la boilies? Fishmeal sau birdfood?