Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Perspective la Horgesti

  Perspective la Horgesti

  Interviuri 19 decembrie 2023 1

  La sfarsitul sezonului 2023, administratorii lacului Horgesti, Marius Chiper si Mihai Simion, vorbesc despre rezultatele foarte bune obtinute in acest an si despre perspectivele pentru sezonul care urmeaza.

  Mai mult »
 • Note despre pescuitul plantat (2)

  Note despre pescuitul plantat (2)

  Articole 01 august 2023 0

  Vlad Pavlovici discuta mai multe aspecte tehnice ale pescuitului plantat - de la alegerea barcii, plumbilor sau lansetelor pana la folosirea balizelor si avantajele pescuitului cu fire groase.

  Mai mult »
 • Note despre pescuitul plantat

  Note despre pescuitul plantat

  Articole 21 iulie 2023 2

  Care sunt avantajele si dezavantajele pescuitului plantat pentru pescari si pentru lacuri? Ce impact are pescuitul plantat pe lacurile dificile? Cum contribuie la protectia mediului si a pestilor? Vlad Pavlovici discuta o serie de aspecte importante pentru acest stil de ...

  Mai mult »
 • Okuma Obsidian

  Okuma Obsidian

  Recenzii 11 iunie 2023 2

  Obsidian este prima mulineta Okuma realizata cu materiale si specificatii premium si produsa special pentru pescuitul la crap. Mugurel Adascalitei desface mulineta si analizeaza in detaliu constructia, dotarile si angrenajul.

  Mai mult »
 • Dynamite Baits The Source

  Dynamite Baits The Source

  Recenzii 16 martie 2023 0

  La peste doua decenii de la aparitia pe piata, The Source continua sa fie boiliesul cel mai apreciat produs de firma engleza Dynamite Baits si unul dintre cele mai cunoscute in lumea crapista.

  Mai mult »
 • Crapii de la Varlaam

  Crapii de la Varlaam

  Interviuri 29 ianuarie 2023 1

  Daniel Frumosu e un pescar pasionat de crapi mari si cu un stil de pescuit interesant. Are o bogata experienta pe lacurile de la Varlaam, unde a adunat in ultimii ani o colectie impresionanta de trofee.

  Mai mult »
 • Carp Spirit V-Curve

  Carp Spirit V-Curve

  Recenzii 12 iulie 2022 0

  Carp Spirit V-Curve este un carlig de crap cu o forma foarte eficienta si ingenioasa, care foloseste principiul curburii in V dezvoltat de unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de carlige, firma franceza VMC Pêche.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma