Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Carp Spirit V-Curve

  Carp Spirit V-Curve

  Recenzii 12 iulie 2022 0

  Carp Spirit V-Curve este un carlig de crap cu o forma foarte eficienta si ingenioasa, care foloseste principiul curburii in V dezvoltat de unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de carlige, firma franceza VMC Pêche.

  Mai mult »
 • Crapi mari la Varlaam

  Crapi mari la Varlaam

  Interviuri 18 ianuarie 2022 0

  Dintre zecile de pescari care frecventeaza lacurile de la Varlaam, Andrei Colotelo iese in evidenta atat prin numarul de crapi mari pe care ii prinde in fiecare an, cat si printr-un stil de pescuit eficient si cu elemente atipice.

  Mai mult »
 • Varlaam - intrebari si raspunsuri (3)

  Varlaam - intrebari si raspunsuri (3)

  Interviuri 02 ianuarie 2022 0

  Care este politica administratiei de la Varlaam in ceea ce priveste popularile cu crap? Cum a fost sezonul 2021 ca numar de capturi? Cum s-a schimbat Sectorul B in ultimul an? Madalin Barnea si Vlad Pavlovici raspund la intrebarile puse de clientii lacului.

  Mai mult »
 • Bungee Rig

  Bungee Rig

  Articole 01 ianuarie 2022 0

  In pescuitul la crap, monturile cu elastic sunt o idee ingenioasa, dar mai putin cunoscuta. Vlad Pavlovici discuta felul in care au evoluat monturile cu elastic si prezinta doua variante in care poate fi legata montura pe care o foloseste - Bungee Rig.

  Mai mult »
 • Perspective la Horgesti

  Perspective la Horgesti

  Interviuri 28 noiembrie 2021 0

  Marius Chiper, administratorul lacului Horgesti, vorbeste despre evolutia crapilor mari in ultimii ani, sistemul de rezervari pentru 2022 si amenajarile pe care le are in vedere pentru sezonul urmator.

  Mai mult »
 • Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Recenzii 29 martie 2021 0

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC este cel mai nou model in gama mulinetelor Big Baitrunner Long Cast - si cel mai reusit de pana acum. Mugurel Adascalitei face o analiza detaliata a mulinetei, ilustrata cu imagini ale angrenajului.

  Mai mult »
 • Varlaam - intrebari si raspunsuri (2)

  Varlaam - intrebari si raspunsuri (2)

  Interviuri 26 martie 2021 2

  Care sunt cele mai bune locuri de pescuit la Varlaam? Care e strategia cea mai productiva? Cum trebuie ales standul? Ce monturi sunt cele mai indicate? Ce arome sunt eficiente? Madalin Barnea si Vlad Pavlovici raspund la intrebarile puse de clientii lacului.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Iannis Lacul Horgesti Okuma