Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Perspective la Horgesti

  Perspective la Horgesti

  Interviuri 28 noiembrie 2021 0

  Marius Chiper, administratorul lacului Horgesti, vorbeste despre evolutia crapilor mari in ultimii ani, sistemul de rezervari pentru 2022 si amenajarile pe care le are in vedere pentru sezonul urmator.

  Mai mult »
 • Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Recenzii 29 martie 2021 0

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC este cel mai nou model in gama mulinetelor Big Baitrunner Long Cast - si cel mai reusit de pana acum. Mugurel Adascalitei face o analiza detaliata a mulinetei, ilustrata cu imagini ale angrenajului.

  Mai mult »
 • Varlaam - intrebari si raspunsuri (2)

  Varlaam - intrebari si raspunsuri (2)

  Interviuri 26 martie 2021 2

  Care sunt cele mai bune locuri de pescuit la Varlaam? Care e strategia cea mai productiva? Cum trebuie ales standul? Ce monturi sunt cele mai indicate? Ce arome sunt eficiente? Madalin Barnea si Vlad Pavlovici raspund la intrebarile puse de clientii lacului.

  Mai mult »
 • Varlaam - dincolo de impresii

  Varlaam - dincolo de impresii

  Interviuri 30 decembrie 2020 1

  Analiza unui lac prin intermediul unor statistici este un subiect mai putin obisnuit. Incepand din 2016, Victor Costache face in fiecare an o serie de statistici pentru cele doua lacuri din complexul Varlaam, iar observatiile rezultate din aceste statistici pot fi uti ...

  Mai mult »
 • Trofeele de la Horgesti

  Trofeele de la Horgesti

  Interviuri 27 noiembrie 2020 0

  Lacul de la Horgesti a produs in acest an o galerie de crapi foarte mari, de pana la 30kg. Cum s-a ajuns aici? Marius Chiper, administratorul lacului, discuta felul in care s-a dezvoltat lacul in ultimii ani si proiectele de viitor.

  Mai mult »
 • Lectii de casting

  Lectii de casting

  Interviuri 19 iunie 2020 2

  Incepand din 2019, Mihai Perianu ofera lectii de casting pentru pescarii de crap de orice nivel, de la incepatori la avansati, care vor sa-si imbunatateasca tehnica de lansare si sa poata pescui in mod eficient la distante mari.

  Mai mult »
 • Shimano SpeedMaster XTC

  Shimano SpeedMaster XTC

  Recenzii 29 februarie 2020 0

  Mugurel Adascalitei face o analiza a mulinetei Shimano SpeedMaster 14000 XTC la nivel de constructie si angrenaje. O recenzie ilustrata cu fotografii de detaliu ale angrenajelor.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish