Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Strategii pentru Varlaam

  Strategii pentru Varlaam

  Articole 22 noiembrie 2014 7

  In peisajul lacurilor de crap mare din Romania, Varlaam e un caz special - un lac cu crapi mari, dar relativ putini, si cu o politica de dezvoltare bazata pe cresterea crapilor. Vlad Pavlovici face o analiza a lacului dupa primul sezon.

  Mai mult »
 • Nash Double Top Mk3

  Nash Double Top Mk3

  Recenzii 19 iunie 2014 3

  Nash Double Top Extreme este unul dintre actorii principali in domeniul corturilor premium. Lansat in 2006 si ajuns acum la a treia generatie, a fost intotdeauna un cort renumit pentru calitate.

  Mai mult »
 • Proiectul Varlaam

  Proiectul Varlaam

  Articole 16 iunie 2014 1

  Varlaam inseamna crapi mari, densitate relativ mica de peste, pescuit dificil, peisaje elegante, conditii confortabile, regulament strict, grija fata de mediu, strategie de promovare fara concursuri sau populari. Un proiect atipic, dar interesant.

  Mai mult »
 • Belachan de la A la Z

  Belachan de la A la Z

  Articole 05 iunie 2014 0

  Belachanul este ingredientul magic al ultimilor ani in domeniul nadelor de crap din Romania, dar calitatile lui de atractie si modurile in care poate fi folosit nu sunt pe deplin cunoscute. Vlad Pavlovici sta de vorba cu Ian Moore despre acest produs fantastic. 

  Mai mult »
 • Campmor Safari Bow

  Campmor Safari Bow

  Recenzii 20 mai 2014 2

  Corturile Safari produse de Campmoor Outdoor au capatat o reputatie fara egal pentru confort - mai ales in sezonul cald, datorita sistemului de aerisire cu ferestre mari - si rezistenta la uzura. Sunt corturile ideale pentru partide lungi.

  Mai mult »
 • Shimano Big Baitrunner CI4

  Shimano Big Baitrunner CI4

  Recenzii 28 aprilie 2014 11

  Shimano Big Baitrunner Long Cast XTR-RA CI4 este cel mai avansat model de BBLC produs vreodata. Pescarii nostalgici dupa modelul clasic si legendar de BBLC vor gasi in aceasta mulineta un produs superior, cu rulaj fluid si angrenaje foarte solide. 

  Mai mult »
 • Montura Withy Pool

  Montura Withy Pool

  Articole 06 ianuarie 2014 4

  Totul - sau aproape totul - despre montura Withy Pool, una dintre cele mai originale si mai eficiente monturi de pop-up inventate vreodata. Origine, constructie, materiale, mecanica, recomandari si foarte multe detalii interesante.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish