Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Fox Euro Swinger

  Fox Euro Swinger

  Recenzii 21 aprilie 2013 0

  Printre pescarii din Europa continentala, Fox Euro Swinger este unul dintre cele mai apreciate dispozitive de semnalizare a trasaturii. E robust, fiabil si se poate folosi in toate stilurile de pescuit, de la mica distanta la orizont. 

  Mai mult »
 • Lebede la varful lansetelor

  Lebede la varful lansetelor

  Articole 20 aprilie 2013 3

  Partida de inceput de aprilie la Periprava, pe Bazinul 8. Lac salbatic, apa rece, vreme schimbatoare, peisaj glacial, peste letargic. Cum poti sa prinzi un crap mare, care nu se hraneste? Vlad Pavlovici are o solutie.

  Mai mult »
 • Cireasa de pe tort

  Cireasa de pe tort

  Articole 17 aprilie 2013 0

  Combinatia dintre un pop-up de mare atractie si o farfurie de nada compusa doar dintr-un amestec de seminte, cunoscut sub numele de Partiblend, pare o metoda mai putin obisnuita. Vlad Pavlovici o considera salvatoare in anumite conditii. 

  Mai mult »
 • Fox Sky Pod

  Fox Sky Pod

  Recenzii 03 aprilie 2013 5

  Asociat mai ales cu lacuri de mare anvergura, dar la fel de practic si pe ape mici, Fox Sky Pod este un rod-pod care s-a bucurat de un enorm succes la public si continua sa fie produs la zece ani de la aparitie. Vlad Pavlovici e un adept convins. 

  Mai mult »
 • Caldarusani

  Caldarusani

  Lacuri 24 martie 2013 1

  Primele capturi pe Caldarusani sunt capturi de imagine. Lacul se ofera privirii cu peisaje care taie respiratia oricarui pescar. Impresia cea mai puternica e de mister si de salbaticie. O atmosfera fantastica se imprima in tine ca un tatuaj.

  Mai mult »
 • Bazinul 8

  Bazinul 8

  Lacuri 24 martie 2013 9

  Populat numai cu peste de Dunare, avand crapi salbatici care trec de 22kg si teni imensi, a caror greutate pleaca de la 15kg in sus, Bazinul 8 de la Periprava este unul dintre cele mai spectaculoase lacuri de crap din Romania. 

  Mai mult »
 • Intalnire cu Andy Chambers

  Intalnire cu Andy Chambers

  Interviuri 23 martie 2013 2

  Andy Chambers este un expert in pescuitul de tip enduro. Un pescuit pe lacuri salbatice, de mare intindere, in partide defasurate pe saptamani. In lumea vanatorilor de crapi capitali, rezultatele lui Andy Chambers uimesc.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish