Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Tancabesti

  Tancabesti

  Lacuri 22 martie 2013 1

  Tancabesti nu e doar un lac cu peste mare si mult. E un lac cu un rol major in dezvoltarea pescuitului la crap in Romania. Aici, intalnirea cu un exemplar trecut de 15kg e o sansa certa, care se poate materializa in aproape fiecare partida, daca pescuiesti corect.

  Mai mult »
 • Century Focal System

  Century Focal System

  Recenzii 19 martie 2013 6

  Daca era fabricata de Carlsberg, Focal System ar fi fost "probably the best carp rod in the world". Probabil cea mai buna lanseta de crap din lume. Adevarul este ca nici in versiunea fabricata de Century nu e departe de asta.

  Mai mult »
 • Pineapple & Banana

  Pineapple & Banana

  Recenzii 16 martie 2013 0

  Pop-up-urile Pineapple & Banana de la Dynamite Baits sunt capabile sa salveze partide in care nimic altceva nu da rezultate. Vlad Pavlovici le-a testat pe multe lacuri, de la carpodromuri la aper salbatice, si este impresionat de randamentul lor.

  Mai mult »
 • Select Baits Belachan

  Select Baits Belachan

  Recenzii 16 martie 2013 3

  O recenzie a boiliesului care a declansat nebunia belachanului in pescuitul la crap din Romania, scrisa de Vlad Pavlovici, un pescar cu mare experienta si principalul promotor al firmei Select Baits la acea data. 

  Mai mult »
 • CC Moore Meteor

  CC Moore Meteor

  Recenzii 15 martie 2013 0

  Meteor este boiliesul cu care am pescuit cel mai mult. Intre 2006 si 2010, a fost boiliesul meu preferat si probabil ca ar fi continuat sa fie si in anii urmatori, daca nu m-as fi implicat in Select Baits. Si astazi e unul dintre cele mai populare boiliesuri din Romania ...

  Mai mult »
 • Martie pe Tancabesti

  Martie pe Tancabesti

  Articole 15 martie 2013 0

  Debut de sezon, pescuit de apa rece in prima saptamana din martie. Vlad Pavlovici testeaza o montura cu un segment elastic, cunoscuta sub numele de montura cu recul (Recoil Rig), si prinde bine in conditii mai grele decat s-ar fi asteptat.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish