RECENZII
 • Big Baitrunner XT-A LC

  Vlad Pavlovici

  Big Baitrunner XT-A LC

  Shimano i-a trasat noului model Big Baitrunner XT-A LC misiunea dificila, dar nu imposibila de a inlocui o legenda: vechiul BBLC. Ce sanse are sa reuseasca? La nivel de materiale, constructie si angrenaje, foarte mari.

  Mai mult >>
 • Shimano Ultegra XTC

  Vlad Pavlovici

  Shimano Ultegra XTC

  Ultegra XTC este una dintre cele mai populare si mai bine vandute mulinete de crap Shimano. Design nou, aspect atragator, greutate redusa, specificatii solide. O analiza detaliata a constructiei si angrenajelor mulinetei.

  Mai mult >>
 • Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Vlad Pavlovici

  Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Mulinete sub lupa: noul model Shimano Big Baitrunner CI4+ XTR-A LC fata in fata cu celebrul model clasic Big Baitrunner Long Cast. Materiale, constructie, angrenaje. Concluzii dupa 180 de zile de folosire intensa.

  Mai mult >>
 • Nash Double Top Mk3

  Vlad Pavlovici

  Nash Double Top Mk3

  Nash Double Top Extreme este unul dintre actorii principali in domeniul corturilor premium. Lansat in 2006 si ajuns acum la a treia generatie, a fost intotdeauna un cort renumit pentru calitate.

  Mai mult >>
 • Campmor Safari Bow

  Vlad Pavlovici

  Campmor Safari Bow

  Corturile Safari produse de Campmoor Outdoor au capatat o reputatie fara egal pentru confort - mai ales in sezonul cald, datorita sistemului de aerisire cu ferestre mari - si rezistenta la uzura. Sunt corturile ideale pentru partide lungi.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish