STIRI
 • Shimano Isolate Baits

  CarpOnline

  Shimano Isolate Baits

  Shimano a anuntat ca isi va deschide propria firma de nada, sub numele de Shimano Isolate Baits, si a publicat o serie de informatii preliminare despre viitoarele produse. Nadele Shimano urmeaza sa fie disponibile pentru public incepand de la 1 martie 2019. 

  Mai mult >>
 • BD Baits la Total Fishing

  CarpOnline

  BD Baits la Total Fishing

  Magazinul Total Fishing, unul dintre cele mai importante magazine de pescuit din Romania, anunta lansarea oficiala a gamei de nade BD Baits, care va avea loc sambata 14 iulie, incepand cu ora 10.30, la sediul magazinului din Bucuresti. 

  Mai mult >>
 • Noutati de la Horgesti

  CarpOnline

  Noutati de la Horgesti

  La jumatatea sezonului 2018, lacul Horgesti, ​unul dintre cele mai importante lacuri de crap din tara, anunta o populare cu exemplare "de doua cifre" si constructia unor cabane din lemn care pot fi inchiriate de clientii lacului.

  Mai mult >>
 • Captura cu repetitie

  CarpOnline

  Captura cu repetitie

  In doua partide consecutive facute pe Tancabesti, la interval de trei saptamani, Vlad Pavlovici prinde acelasi crap, pe acelasi stand si - coincidenta perfecta - exact in acelasi loc. Nada folosita: boiliesuri Complex-T produse de Dynamite Baits.

  Mai mult >>
 • Shimano Aero Technium Mgs

  CarpOnline

  Shimano Aero Technium Mgs

  Shimano a lansat recent cea mai noua versiune a mulinetei Aero Technium MGS, care este varful de gama al mulinetelor pentru pescuit la crap sau pentru sufcasting. Mulineta se produce in doua versiuni: XTC, de culoare neagra, si XSC, de culoare argintie. 

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish