fundal-3.jpg
 • Boilie Beak Point

  Boilie Beak Point mai mult

  Conform statisticilor de vanzari, carligele de tip "wide gape" sunt printre cele mai populare in randul pescarilor de crap. Vlad Pavlovici prezinta avantajele lor si discuta modelul pe care il foloseste - Boilie Beak Point.

 • Shimano Tribal TX7

  Shimano Tribal TX7 mai mult

  Cristian Mihalcea prezinta lanseta pe care o foloseste in concursuri de casting - Shimano Tribal TX7. Este un model pe care il considera unul dintre cele mai performante pentru aruncari la distante extreme. 

 • Boiliesuri intarite

  Boiliesuri intarite mai mult

  Boiliesurile de carlig intarite sunt preferate de multi pescari pentru ca rezista in montura mai bine decat boiliesurile obisnuite, folosite ca nada. Vlad Pavlovici prezinta avantajele lor in acest film realizat la Varlaam. 

 • Portretul unui lac: Tancabesti

  Portretul unui lac: Tancabesti mai mult

  Pe Tancabesti, crapi si teni de proportii impresionante se ascund sub intinderile de plaur. Vlad Pavlovici discuta pescuitul la plaur, prezinta strategiile pe care le foloseste si pune pe saltea cateva trofee.

 • Shimano - Protectia pestelui

  Shimano - Protectia pestelui mai mult

  Echipamentele pentru protectia pestelui sunt foarte importante in pescuitul la crap Catch & Release. Vlad Pavlovici prezinta echipamentele necesare si modul de lucru recomandat. 

 • Shimano Tribal TX2

  Shimano Tribal TX2 mai mult

  Shimano Tribal TX2 este succesoarea celebrului model Shimano Velocity, una dintre cele mai bine vandute lansete de crap in Romania. Cristian Mihalcea discuta asemanarile si diferentele intre TX2 si Velocity.

 • Carp Spirit - Bagajerie

  Carp Spirit - Bagajerie mai mult

  O prezentare a doua dintre cele mai importante piese de bagajerie produse de Carp Spirit in sezonul actual - o husa de lansete de mari dimensiuni si o geanta matlasata extrem de incapatoare.

 • Monturi pentru distanta

  Monturi pentru distanta mai mult

  Pescuitul la distante mari este un test pentru orice montura de crap. Cristian Mihalcea discuta monturile pentru distanta pe care care le foloseste. Un film realizat pe lacul Sanpaul.

 • Montura culisanta

  Montura culisanta mai mult

  Montura culisanta este un tip de montura care se poate folosi atat in pescuitul lansat, dar mai ales la plantat. Vlad Pavlovici prezinta avantajele monturii culisante intr-un film realizat pe Sectorul B de la Varlaam.