fundal-3.jpg
 • Portretul unui lac: Sectorul B

  Portretul unui lac: Sectorul B mai mult

  Realizat in aprilie-mai 2017 si difuzat initial la Fishing & Hunting Channel, filmul lui Vlad Pavlovici a fost gandit ca un rezumat al celor mai importante aspecte - locuri, echipamente, nade, monturi - pentru cei care vor sa pescuiasca pe Sectorul B.

 • Dynamite Baits - Complex-T

  Dynamite Baits - Complex-T mai mult

  Complex-T este unul dintre cele mai bune boiliesuri produse la ora actuala de Dynamite Baits, conform listei de ingrediente si rezultatelor "din teren". Vlad Pavlovici face o recenzie detaliata a boiliesului.

 • Dynamite Baits - Boiliesuri de carlig

  Dynamite Baits - Boiliesuri de carlig mai mult

  Domeniul boiliesurilor de carlig a devenit o adevarata industrie - de la boiliesurile dipuite sau intarite la cele critic echilibrate, diversitatea lor creste de la un an la altul. Vlad Pavlovici explica in ce fel se pot folosi.

 • Carp Spirit - The Black Boat

  Carp Spirit - The Black Boat mai mult

  Barca produsa de Carp Spirit, The Black Boat, este un model comod, stabil si usor manevrabil. O recenzie a barcii facuta de Vlad Pavlovici dupa primul sezon de folosire.

 • Casting la Varlaam

  Casting la Varlaam mai mult

  Cristian Mihalcea isi testeaza noile lansete Shimano Tribal TX5 pe sectorul B de la Varlaam, intr-o partida cu multi crapi mari si un nou record personal. 

 • Hermes Peris: Strategii si monturi

  Hermes Peris: Strategii si monturi mai mult

  Vlad Pavlovici si Claudiu Popa fac analiza unei partide pe Hermes-Peris in martie, la inceput de sezon. Subiectul filmului il constituie alegerea locului si strategiile si monturile folosite. 

 • Hermes Peris: Alegerea nadei

  Hermes Peris: Alegerea nadei mai mult

  Analiza unei partide pe Hermes Peris. Vlad Pavlovici si Claudiu Popa discuta alegerea nadei si strategiile de nadire pe care le folosesc intr-o partida facuta pe apa rece, in martie, la inceput de sezon. 

 • Crapii din balastiere

  Crapii din balastiere mai mult

  Pentru pescarii de crap, balastierele pot fi printre cele mai complexe lacuri, dar ofera la schimb ofera trofee de anvergura. Vlad Pavlovici discuta o serie de aspecte ale pescuitului pe balastiere. 

 • Black Boat

  Black Boat mai mult

  Claudiu Popa prezinta barca pe care o foloseste si pe care o recomanda pentru pescuitul plantat - Carp Spirit Black Boat.