fundal-3.jpg
 • Analiza unei monturi: Withy Pool

  Analiza unei monturi: Withy Pool mai mult

  Montura Withy Pool este una dintre cele mai eficiente monturi de pop-up. Complicata la prima vedere, se leaga de fapt foarte usor si poate fi o solutie cand alte monturi nu mai dau rezultate. 

 • Aruncari la distante extreme

  Aruncari la distante extreme mai mult

  Tehnica de casting conceputa de Cristian Mihalcea este o aruncare din lateral, care ajuta la obtinerea unor performante mai bune. Pentru prima oara, aceasta aruncare este explicata detaliat intr-un film. 

 • Portretul unui lac: Sanpaul

  Portretul unui lac: Sanpaul mai mult

  Lacul Sapaul este subiectul acestui film realizat de Vlad Pavlovici, care analizeaza cele mai importante aspecte ale pescuitului dupa crapi mari, de la nade si strategii de nadire la diverse monturi. 

 • Analiza unei monturi: Blow-Back

  Analiza unei monturi: Blow-Back mai mult

  Montura blow-back este o montura simpla, practica si eficienta. E o montura usor de realizat cu o gama larga de carlige si fire si care foloseste un numar minim de accesorii. Vlad Pavlovici face o analiza detaliata a monturii pentru cei care sunt interesati s-o incerce.

 • Crapi mari, lacuri necunoscute

  Crapi mari, lacuri necunoscute mai mult

  Pescuitul dupa crapi mari pe lacuri salbatice, necunoscute, are o atractie speciala. Filmul lui Vlad Pavlovici discuta abordarea unor astfel de lacuri, care solicita la maxim perseverenta pescarului, dar poti oferi capturi memorabile. 

 • Portretul unui lac: Sectorul A

  Portretul unui lac: Sectorul A mai mult

  Lacul Varlaam s-a deschis pentru public in 2014 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai importante lacuri de crap mare din Romania, fiind vizitat anual de sute de pescari romani si straini in cautarea unui nou record personal. 

 • Portretul unui lac: Sectorul B

  Portretul unui lac: Sectorul B mai mult

  Realizat in aprilie-mai 2017 si difuzat initial la Fishing & Hunting Channel, filmul lui Vlad Pavlovici a fost gandit ca un rezumat al celor mai importante aspecte - locuri, echipamente, nade, monturi - pentru cei care vor sa pescuiasca pe Sectorul B.

 • Dynamite Baits - Complex-T

  Dynamite Baits - Complex-T mai mult

  Complex-T este unul dintre cele mai bune boiliesuri produse la ora actuala de Dynamite Baits, conform listei de ingrediente si rezultatelor "din teren". Vlad Pavlovici face o recenzie detaliata a boiliesului.

 • Dynamite Baits - Boiliesuri de carlig

  Dynamite Baits - Boiliesuri de carlig mai mult

  Domeniul boiliesurilor de carlig a devenit o adevarata industrie - de la boiliesurile dipuite sau intarite la cele critic echilibrate, diversitatea lor creste de la un an la altul. Vlad Pavlovici explica in ce fel se pot folosi.