fundal-3.jpg
 • Shimano Tribal TX2

  Shimano Tribal TX2 mai mult

  Shimano Tribal TX2 este succesoarea celebrului model Shimano Velocity, una dintre cele mai bine vandute lansete de crap in Romania. Cristian Mihalcea discuta asemanarile si diferentele intre TX2 si Velocity.

 • Carp Spirit - Bagajerie

  Carp Spirit - Bagajerie mai mult

  O prezentare a doua dintre cele mai importante piese de bagajerie produse de Carp Spirit in sezonul actual - o husa de lansete de mari dimensiuni si o geanta matlasata extrem de incapatoare.

 • Monturi pentru distanta

  Monturi pentru distanta mai mult

  Pescuitul la distante mari este un test pentru orice montura de crap. Cristian Mihalcea discuta monturile pentru distanta pe care care le foloseste. Un film realizat pe lacul Sanpaul.

 • Montura culisanta

  Montura culisanta mai mult

  Montura culisanta este un tip de montura care se poate folosi atat in pescuitul lansat, dar mai ales la plantat. Vlad Pavlovici prezinta avantajele monturii culisante intr-un film realizat pe Sectorul B de la Varlaam.

 • Shimano Tribal Spod

  Shimano Tribal Spod mai mult

  Shimano Tribal Spod de 3,90m/5lb este lanseta de nadire utilizata si recomandata de Cristian Mihalcea pentru pescuitul la distante mari sau pentru concursurile de casting. 

 • Shimano Tribal TX5

  Shimano Tribal TX5 mai mult

  Shimano Tribal TX5 este o lanseta de distanta cu actiune semi-rapida, care poate fi folosita atat de experti in casting, cat si de aruncatori de nivel mediu. Cristian Mihalcea, un aruncator care a atins distante extreme cu TX5, discuta constructia si calitatile lansetei.

 • Horgesti in culorile toamnei

  Horgesti in culorile toamnei mai mult

  Filmul lui Vlad Pavlovici discuta un subiect tehnic - strategiile de nadire care dau rezultate la Horgesti - si surprinde in acelasi timp atmosfera spectaculoasa de toamna a lacului.

 • Analiza unei monturi: Withy Pool

  Analiza unei monturi: Withy Pool mai mult

  Montura Withy Pool este una dintre cele mai eficiente monturi de pop-up. Complicata la prima vedere, se leaga de fapt foarte usor si poate fi o solutie cand alte monturi nu mai dau rezultate. 

 • Aruncari la distante extreme

  Aruncari la distante extreme mai mult

  Tehnica de casting conceputa de Cristian Mihalcea este o aruncare din lateral, care ajuta la obtinerea unor performante mai bune. Pentru prima oara, aceasta aruncare este explicata detaliat intr-un film.