fundal-3.jpg
 • Anotimpurile unui lac

  Anotimpurile unui lac mai mult

  Analiza unei partide pe Sectorul B de la Varlaam facuta prin intermediul secventelor filmate pe parcursul intregului sezon, din martie pana in noiembrie. Un film de impact vizual, ilustrat cu numeroase capturi.

 • Short Curve Shank

  Short Curve Shank mai mult

  Carligele cu tija curbata scurta sunt un concept relativ recent si reprezinta o alternativa la carligele cu tija curbata medie sau lunga. Vlad Pavlovici discuta avantajele lor. Film realizat pe Sectorul B de la Varlaam.

 • Lacuri in teste: Polcesti

  Lacuri in teste: Polcesti mai mult

  Vlad Pavlovici testeaza un lac nou - Polcesti - cu rezultate surprinzatoare. O colectie de crapi mari, intre care cinci trofee intre 21kg si 24,5kg, si o experienta de pescuit cu multe lucruri interesante. 

 • Tipuri de leadcore

  Tipuri de leadcore mai mult

  Leadcore-ul este un material folosit frecvent in pescuitul la crap. Vlad Pavlovici discuta principalele categorii de leadcore si face cateva recomandari in legatura cu felul in care pot fi folosite.

 • Boilie Beak Point

  Boilie Beak Point mai mult

  Conform statisticilor de vanzari, carligele de tip "wide gape" sunt printre cele mai populare in randul pescarilor de crap. Vlad Pavlovici prezinta avantajele lor si discuta modelul pe care il foloseste - Boilie Beak Point.

 • Shimano Tribal TX7

  Shimano Tribal TX7 mai mult

  Cristian Mihalcea prezinta lanseta pe care o foloseste in concursuri de casting - Shimano Tribal TX7. Este un model pe care il considera unul dintre cele mai performante pentru aruncari la distante extreme. 

 • Boiliesuri intarite

  Boiliesuri intarite mai mult

  Boiliesurile de carlig intarite sunt preferate de multi pescari pentru ca rezista in montura mai bine decat boiliesurile obisnuite, folosite ca nada. Vlad Pavlovici prezinta avantajele lor in acest film realizat la Varlaam. 

 • Portretul unui lac: Tancabesti

  Portretul unui lac: Tancabesti mai mult

  Pe Tancabesti, crapi si teni de proportii impresionante se ascund sub intinderile de plaur. Vlad Pavlovici discuta pescuitul la plaur, prezinta strategiile pe care le foloseste si pune pe saltea cateva trofee.

 • Shimano - Protectia pestelui

  Shimano - Protectia pestelui mai mult

  Echipamentele pentru protectia pestelui sunt foarte importante in pescuitul la crap Catch & Release. Vlad Pavlovici prezinta echipamentele necesare si modul de lucru recomandat.