fundal-3.jpg
 • Portretul unui lac: Tancabesti

  Portretul unui lac: Tancabesti mai mult

  Pe Tancabesti, crapi si teni de proportii impresionante se ascund sub intinderile de plaur. Vlad Pavlovici discuta pescuitul la plaur, prezinta strategiile pe care le foloseste si pune pe saltea cateva trofee.

 • Shimano - Protectia pestelui

  Shimano - Protectia pestelui mai mult

  Echipamentele pentru protectia pestelui sunt foarte importante in pescuitul la crap Catch & Release. Vlad Pavlovici prezinta echipamentele necesare si modul de lucru recomandat. 

 • Shimano Tribal TX2

  Shimano Tribal TX2 mai mult

  Shimano Tribal TX2 este succesoarea celebrului model Shimano Velocity, una dintre cele mai bine vandute lansete de crap in Romania. Cristian Mihalcea discuta asemanarile si diferentele intre TX2 si Velocity.

 • Carp Spirit - Bagajerie

  Carp Spirit - Bagajerie mai mult

  O prezentare a doua dintre cele mai importante piese de bagajerie produse de Carp Spirit in sezonul actual - o husa de lansete de mari dimensiuni si o geanta matlasata extrem de incapatoare.

 • Monturi pentru distanta

  Monturi pentru distanta mai mult

  Pescuitul la distante mari este un test pentru orice montura de crap. Cristian Mihalcea discuta monturile pentru distanta pe care care le foloseste. Un film realizat pe lacul Sanpaul.

 • Montura culisanta

  Montura culisanta mai mult

  Montura culisanta este un tip de montura care se poate folosi atat in pescuitul lansat, dar mai ales la plantat. Vlad Pavlovici prezinta avantajele monturii culisante intr-un film realizat pe Sectorul B de la Varlaam.

 • Shimano Tribal Spod

  Shimano Tribal Spod mai mult

  Shimano Tribal Spod de 3,90m/5lb este lanseta de nadire utilizata si recomandata de Cristian Mihalcea pentru pescuitul la distante mari sau pentru concursurile de casting. 

 • Shimano Tribal TX5

  Shimano Tribal TX5 mai mult

  Shimano Tribal TX5 este o lanseta de distanta cu actiune semi-rapida, care poate fi folosita atat de experti in casting, cat si de aruncatori de nivel mediu. Cristian Mihalcea, un aruncator care a atins distante extreme cu TX5, discuta constructia si calitatile lansetei.

 • Horgesti in culorile toamnei

  Horgesti in culorile toamnei mai mult

  Filmul lui Vlad Pavlovici discuta un subiect tehnic - strategiile de nadire care dau rezultate la Horgesti - si surprinde in acelasi timp atmosfera spectaculoasa de toamna a lacului.