fundal-3.jpg
 • Varlaam in mai

  Varlaam in mai mai mult

  Luna mai e cea mai buna perioada pentru crap la Varlaam. Cand padurile de salcam infloresc, lacul ajunge la apogeul frumusetii sale de primavara, iar pestii ating cele mai mari greutati ale anului.

 • Lacul ascuns

  Lacul ascuns mai mult

  Lacurile necunoscute si populate cu crapi mari continua sa existe. Vlad Pavlovici decopera un astfel de lac intr-un peisaj ireal, dar e departe de a fi un lac simplu. Niciun semn nu tradeaza crapii negri care inoata in apele lui.

 • Pescuitul plantat

  Pescuitul plantat mai mult

  Multi pescari de crap prefera pescuitul plantat cu barca datorita posibilitatilor pe care le ofera in cautarea trofeelor. Precizie, anvergura, siguranta, eficienta maxima.

 • Aprilie pe A7

  Aprilie pe A7 mai mult

  A7 este unul dintre cele mai atragatoare standuri de pe Varlaam. E un stand productiv in orice anotimp, cu adancimi si structuri care tin peste in permanenta. Vlad Pavlovici explica abordarea unei partide de aprilie pe A7.

 • Martie la Varlaam

  Martie la Varlaam mai mult

  La jumatatea lunii martie, cateva zile cu soare cald trezesc lacul la viata. Acest scurt film spune povestea unei partide de inceput de primavara in cautarea primilor crapi ai sezonului.

 • Shimano Big Baitrunner XTR-A LC

  Shimano Big Baitrunner XTR-A LC mai mult

  Shimano Big Baitrunner XTR-A LC este o versiune imbunatatita a modelului clasic de Big Baitrunner, la nivel de constructie si materiale. Pentru cei obisnuiti cu vechiul model, reglajul la frana si la baitrunner e diferit. 

 • Tribal Supressa vs XS1

  Tribal Supressa vs XS1 mai mult

  O comparatie intre doua lansete de crap foarte populare produse de Shimano: Tribal Supressa si Tribal XS1 Intensity. Ce au in comun, ce le deosebeste si care e cea mai buna alegere?

 • Oglinzi de toamna

  Oglinzi de toamna mai mult

  Pictat in culori de octombrie, Sanpaul isi expune colectia de "oglinzi" mari, cu corpul lung si aspect de sculptura in lemn. Aceste trofee estetice dau lacului o atractie speciala.

 • Shimano XS1 Intensity

  Shimano XS1 Intensity mai mult

  Shimano Tribal XS1 Intensity este una dintre cele mai reusite lansete de crap produse de Shimano in ultimii ani. O prezentare facuta de Vlad Pavlovici dupa doua sezoane de folosire.